JaNee babbelt...

Soms helpt zeuren dus….

Ik zei toch gisteren van mijn nieuwe plan? Moet je kijken……het is al klaar! Of bijna dan, míjn stuk is klaar, dat wat ik wilde, helemaal precies zoals ik het wilde en om dat te zien moet je eventjes op dit knopje drukken. Mooi hè, dit is dus mijn nieuwe blog maar alles wat ik je al verteld heb staat er nog gewoon in. Helen heb niet geslapen vannacht denk ik want gisteren vond ze nog dat het wel heel moeilijk was en dat ik wel heel veel wilde.

Maar ja, ik wou het, ik wou het, ik wou het gewoon zo en alleen maar zo. Dat kan hè, dat je iets zo graag wil dat je daar maar over door blijft zeuren en dat helpt soms dus ook want nu is het er en hoef ik er niet meer over te zeuren. Ik mocht alleen de hele dag niets zeggen, helemaal niets en als ik dat wel deed dat zei ze alleen maar ‘hmmm’ of ‘o’ of ‘nu even niet JaNee’. Dus ik ben maar film gaan kijken, die van Brother Bear, ken je die? Leuke film hè? Vind ik ook , het is misschien wel mijn lievelingsfilm en ik heb hem al wel een miljoen keer gezien denk ik maar ik wil hem toch altijd wel nóg een keer zien. Dat heb je met lievelingsdingen hè, die vervelen niet.

En half uur geleden stond ze ineens op en zei ze ‘Zo, ik denk dat dit het dan moet worden, kijk er eens naar JaNee’ en toen kreeg ik de tablet in mijn handen gedrukt en moest ik kijken. Ik zag mezelf wel heel vaak, allemaal plaatjes dus ik vroeg waar de verhaaltjes dan nu waren maar die zijn achter de plaatjes verstopt, grappig hè? ‘Is dit wat je bedoelde?’ wilde ze weten en JA dit is helemaal wat ik bedoelde dus ik ben blij en zij is ook blij want dan ga ik er niet meer over zeuren en kan zij weer wat anders gaan doen. ‘Weet je wat óók nog een goed idee is?’ zei ik ‘dat we ook geluid bij de verhaaltjes doen, dat ik ze echt kan vertellen, dat is een goed plan hè?’

Ik geloof dat ze dat ook een goed plan vind maar dat moet ik dan wel helemaal zelf doen zei ze. Dat vind ik dan weer flauw want dat kan ik toch helemaal niet? Maar zij gaat dat dus niet doen…..da’s balen.

4 Comments

 • Erik

  Hoi Janee,

  Ik ben het, Erik! Ik woon nu bij die Peter die we gisteren hebben leren kennen. En hij heeft ook een tablet. Die mocht ik even lenen om jullie gedag te zeggen. Ik mis jullie wel nog een beetje en moet nog wennen aan mijn nieuwe huis en vriendjes.
  Maar ik en Peter vinden je blog erg mooi geworden! Het past perfect op het scherm van de tablet en is erg overzichtelijk. Wij willen dit ook gaan doen als we elkaar wat beter hebben leren kennen, dus als je tips hebt horen we ze graag.
  Groetjes aan iedereen in de winkel en aan Helen!

  Erik

  • Helen Meurs

   Hoi Erik,

   Ja, ik ken jou nog wel. Heb je het wel naar je zin bij Peter of vond je het toch nog een beetje eng in het begin? Moest je zeker een beetje wennen eerst hè? Zijn ze wel lief voor je en heb je wel een eigen plekje gekregen al?

 • Vogels Marie

  Leuk, JaNee, een eigen blog. Dat is kunnen en het is een mooie. Inderdaad heel overzichtelijk. Leuk om je verhalen te volgen. Jip, Louis, Toby, Spiroe, Nino, Kati, Marilena, Lukas en Jeanjean hebben je blog zeker al 4 keer bekeken. Storm die nog niet omdat hij is uitlogeren.
  Proficiat voor Helen en JaNee, ze nu goed vullen he.

  • Helen Meurs

   Lezen jullie ze allemaal? Ik zeg ook steeds tegen Helen dat ze mijn verhalen wel op moet blijven schrijven omdat heel veel mensen ze lezen en ze dus leuk vinden en dat vind ik weer fijn. Weet je wat we nu hebben bedacht? Elke dag als Helen pauze heeft gaan we samen zitten en schrijft zij mijn verhalen op, da’s slim hè want in de pauze zijn we toch altijd samen en praten we toch altijd al veel en nu schrijft Helen het gewoon gelijk op.

Post A Comment