JaNee babbelt...

In gesprek met Erik

Gistermiddag kwam Erik bij ons langs, ken je die? Erik heeft eerst bij ons gewoond, bij ons in de winkel en die ging daarna bij Erik wonen, ja, ook een Erik en die heeft nog meer poppen hè. Ja, daar speelt ie ook mee en die had vorige week een filmpje voor ons gemaakt, omdat we jarig zijn en hij wilde ons feliciteren en zijn poppen ook dus dat had ie gedaan, had ie een filmpje van gemaakt.

En dat vonden we zo leuk en knap van Erik dat we hem gevraagd hadden of hij zin had om langs te komen, dat we dan samen een filmpje konden maken en dat wilde Erik wel dus die kwam gisteren. Dat was veels te kort natuurlijk want ik kan babbelen maar Erik kan er ook wat van, die heeft ook heel veel plannetjes dus hadden we niet tijd genoeg en konden we niet overal een filmpje van maken maar we hebben wel een filmpje gemaakt, daar moest Helen wel wat in knippen want anders was die veels te lang.

Wil je Erik zien? Komt ie…..

3 Comments

  • Erik Vedder

    haha!! zwevend haar en ogen!

  • Erik Living Puppet

    Hé die Erik handpop lijkt veel op mij! Ik ben wel een beetje jaloers op die Erik handpop hoor. Wel een leuk filmpje geworden. Wat kunnen jullie kletsen, hihi.

  • Jip en Linda

    Wat een gezleligheid zeg! Jullie hebben een gezellig gesprek gehad samen!

Post A Comment